FCM-træner: Vi spillede ikke en ret god kamp

Helle Thomsen erkender, at det var fight og vilje, der sikrede FCM to point mod Sävehof i Champions League.

Der er ingen bortforklaringer overhovedet, når FC Midtjyllands træner Helle Thomsen skal sætte stilkarakter på indsatsen i 25-24-sejren over svenske Sävehof i kvindernes Champions League i håndbold.

- Vi spillede ikke en ret god kamp, og vi snakkede også om i pausen, at vi nok ikke ville vinde på flot spil. Vi havde ikke dagen, og derfor skulle der vilje, fight og lidt held til.

- I anden halvleg gik vi ind i tingene med alt, hvad vi havde, og så lykkedes det også, selv om det ikke var kønt, siger Thomsen.

Hun og spillerne har siden slutningen af november glædet sig til at komme i gang med gruppespillet, men det er ingen garanti for, at tingene lykkes.

- Bare fordi man glæder sig, spiller man ikke godt. Men vi kan glæde os over, at det trods alt blev til to point i dag, fordi vi ikke slog op i banen og blev ved med at gøre de ting, vi havde aftalt, siger hun.

Helle Thomsen mener også, at kampen understreger, at der ikke er nemme hold blandt de fire mandskaber i gruppen, der også tæller Vardar Skopje og Thüringer HC fra Tyskland.

- Sävehof er et godt hold, der har spillet sammen længe. Alle deres aftaler er på plads i et stort og stærkt forsvar, og de har også en god keeper. Derfor havde vi heller ikke regnet med, at det ville blive let at score på dem.

- Vi har hele tiden sagt, at det var os, Sävehof, og Thüringer, der skulle slås om andenpladsen, siger træneren.

Midtjydernes næste Champions League-opgør spilles allerede i næste weekend, hvor turen går til Thüringer HC.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst