FCM viste klassen efter pausen

Aalborg DH spillede flot, men tabte med 30-24

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto Michael Bygballe

AALBORG:Aalborg DH slutted eefteråret flot af, selvom det ikke blev til point i kampen mod rækkens tophold FC Midtjylland.

Bortset fra en helt elendig start på kampen, hvor hajerne forsøgte sig med et offensivt forsvar, der blev skudt i sænk til 0-4 og hurtigt blev tilrettet efter en time-out allerede efter tre minutters spil, så spillede ADH sæsonens bedste kamp og var langt hen i kampen i stand til at følge trop med midtjyderne, der inden lørdagens kamp blot havde sat point til en enkelt gang i sæsonen.
Anført at tre stærke skytter i angrebet i Siri Seglem, Stine Jørgensen og Sandra Kjær matchede man klart midtjyderne i offensiven. Og mens defensiven ikke altid kunne holde midtjyderne fra skud, så var Søs Søby en sikker sidste skanse, der diskede op med hele ni redninger i første halvleg.
Holdene var helt lige til pause med stillingen 14-14, og i anden halvleg fulgte ADH med til 18-18, men så viste gæsternes større bredde og klasse sig for alvor. Især da den normale andenkeeper Anne Hansen stod forrygende for gæsterne efter pausen, og FCM kunne langsomt og sikkert trække fra til slutresultatet 30-24.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.