FCN-anfører: Vi faldt for meget i niveau

FC Nordsjælland havde styr på FCK i Parken, men efter pausen faldt det normalt sikre pasningsspil sammen.

FCN-anfører: Vi faldt for meget i niveau

Det var i høj grad på rå fysik og stor kampvilje, FC København lørdag aften vendte 0-1 til en 2-1-sejr mod FC Nordsjælland. Men efter kampen ærgrede gæsterne sig ikke så meget over, at de ikke kunne stå imod, når FCK spillede fysisk.

De er - tro mod FCN-konceptet - trætte af, at de efter pausen ikke magtede at spille bolden rundt om de desperat jagtende FCK-fødder.

- Vi havde et godt udgangspunkt til anden halvleg med en etmålsføring, men vores spillemæssige niveau var ganske enkelt ikke godt nok efter pausen, og så var det vel fair nok, at FC København vandt, siger FCN-anfører Nicolai Stokholm.

- FCK satte sig fysisk på det, og det var vi sådan set forberedte på. De åbnede sig helt vildt, fordi de jagtede udligningen, men desværre formåede vi ikke at holde godt nok fast i bolden til, at vi kunne udnytte det, lyder det fra kaptajnen.

Kasper Lorentzen, en anden af FC Nordsjællands landsholdsspillere, er enig i, at det først og fremmest var pasningsspillet, der svigtede efter pausen.

- FC København gik langt frem, men det gjorde de også i første halvleg, og da spillede vi bolden uden om dem. Det lykkedes os ikke i anden halvleg, og vi gav nogle dumme mål væk, siger Kasper Lorentzen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.