FCN-boss: Brøndby bør trække stikket

Allan K. Pedersen mener, at investorer skal holde sig fra Brøndby, så klubben kan gå konkurs og starte forfra.

FCN-boss: Brøndby bør trække stikket

Fodboldklubben Brøndby IF er i en så skidt forfatning, at potentielle investorer bør lade klubben gå konkurs frem for at give den kunstigt åndedræt med nye milliontilskud.

Sådan lyder det fra FC Nordsjællands ejer Allan K. Pedersen, der søndag aften i programmet "Fodbold uden filter" på 3+ fældede en hård dom over den fallerede storklub på den københavnske vestegn.

- Hvis jeg sad som investor, så ville jeg trække stikket, rykke ned og så få samlet stumperne og forhandlet de ting på plads, der skulle forhandles og så rykke op igen.

- De spiller gabende dårligt, og de har stort set lavet alle de ledelsesmæssige fejl, som man kan i fodbold, siger Allan K. Pedersen.

De markante udtalelser kommer på et kritisk tidspunkt for Brøndby, der er i gang med en aktieemission, der skal poste minimum 60 millioner kroner i klubkassen og dermed redde klubbens liv som superligaklub i den kommende sæson.

Men selv hvis pengene kommer ind, er der fortsat kun tale om lappeløsninger, mener FCN-bossen.

I virkeligheden skal der mange flere penge til at drive klubben på det niveau, der er lagt op til.

- Man har lige nøjagtigt fået status quo og fået ro på. Men man skal stadig spille med i toppen og spille europæisk for at have penge til at komme videre og investere i spillere, og det virker absurd, siger Allan K. Pedersen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.