FCN er på udebane i Parken mod Chelsea

De danske mestre spiller deres Champions League-kampe på FC Københavns hjemmebane, men de føler sig "hjemme".

FCN er på udebane i Parken mod Chelsea

FC Nordsjællands spillere er normalt på udebane, når de optræder i Parken. Men når de tirsdag aften klokken 20.45 står over for Chelsea i Champions League, så er de faktisk på hjemmebane.

Flere af de nordsjællandske spillere ved derfor ikke helt, hvad de skal forvente sig af holdets første "hjemmekamp" i gruppespillet foran 25.000 tilskuere.

- Rammerne er noget større, end vi er vant til i Farum Park. Men forhåbentlig får vi en fantastisk kulisse.

- Der er solgt masser af billetter, og Parken er pyntet op i vores farver, så det virker som vores hjemmebane, siger anfører Nicolai Stokholm.

- Vi bor heller ikke så langt herfra, og vi har været her før, så vi føler ikke, at vi kommer til et fremmed sted, tilføjer han.

Angriberen Mikkel Beckmann er også spændt på at se opbakningen til FCN, der normalt spiller for 5-6000 publikummer i Farum Park.

- Vi har det som regel godt herinde, og vi plejer at spille ganske fine kampe. Jeg tror ikke, at det bliver noget problem.

Spørgsmål: Tror du jeres fans kan råbe Parken op?

- Det er svært at sige. Vi har kun spillet udekampe herinde. Men forhåbentlig kan man høre, at vores fans og andre dele af landet holder med os.

FC Nordsjælland har før leveret store resultater i Parken, der er valgt til Champions League, fordi stadion er større og har bedre sponsorfaciliteter end Farum Park.

To gange - i 2010 og 2011 - vandt holdet den danske pokaltitel i nationalarenaen. Og sidste år lykkedes det også at slå FC København 3-1 i Superligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.