FCN køber igen ind hos slovakisk mesterklub

Midtbanespilleren Lobotka hentes i Trencin

FC nordsjælland har kun haft få lejligheder til at juble i denne sæson. Derfor forstærker man nu truppen igen. Arkivfoto: Niels Ahlmann-Olesen/Scanpix

FC nordsjælland har kun haft få lejligheder til at juble i denne sæson. Derfor forstærker man nu truppen igen. Arkivfoto: Niels Ahlmann-Olesen/Scanpix

FARUM:FC Nordsjælland har fået en halvlunken start på Alka Superligaen, og nu forstærker klubben sig på midtbanen.

For anden gang denne sommer har nordsjællænderne været på indkøb hos den slovakiske mesterklub Trencín, hvor FCN har hentet den 20-årige midtbanespiller Stanislav Lobotka.

Tidligere i august hentede FCN forsvarsspilleren Ramón Rodrigues i Trencín.

Lobotka har fået en fireårig kontrakt i Farum.

- Stanislav kommer, på trods af sine kun 20 år, med en del erfaring fra blandt andet et års lejeophold i Ajax og flere ungdomslandskampe for Slovakiet, siger FCN-sportsdirektør Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

- Det er en spiller med et stort potentiale, som vi sammen med ham selv skal forsøge at forløse. Det første arbejde bliver at få ham integreret i truppen, så han hurtigt kan komme i spil omkring kampene.

Lobotka får nummer syv på ryggen i FCN, og han er glad for, at der er en bekendt i klubben fra start.

- Det er selvfølgelig et ekstra plus, at Ramón også er på holdet, og selvom han også er ny her i klubben, så kan det være med til at hjælpe mig til at falde endnu bedre til, siger Lobotka.

FCN ligger lige nu nummer 10 i Superligaen med syv point efter seks kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.