FCN må undvære Okore resten af året

FC Nordsjælland må undvære to nøglespillere i de kommende kampe i Superligaen og Champions League.

FCN må undvære Okore resten af året

De forsvarende danske mestre fra FC Nordsjælland er svækket til de kommende kampe. Landsholdsspilleren Jores Okore er ude resten af året, mens Søren Christensen måske kan nå at blive klar til den sidste kamp i december.

Både Jores Okore og Søren Christensen måtte udgå med skader under søndagens skuffende 0-1-nederlag på udebane til Esbjerg.

Efter yderligere undersøgelser og skanninger mandag står det klart, at Søren Christensen har fået en mindre forstrækning og kan komme i spil til den sidste kamp i efteråret, mens Okore er færdig for i år.

- Jores har fået en kraftig fibersprængning, og det betyder, at han ikke er i spil til resten af efteråret.

- Det er en pause på tre-seks uger, og det betyder, at han ikke når at blive klar til de sidste kampe, fortæller FCN's fysioterapeut, Hans Ørting, til klubbens hjemmeside.

- For Sørens vedkommende ser det mere positivt ud, da han gik ud af kampen tidligt, efter at han mærkede, at noget var galt.

- Det var ikke et decideret riv, og skanningen har vist en mindre forstrækning. Vi håber på, at han kan blive spilleklar til den sidste kamp i efteråret, men den kommende tid må vise, hvor hurtigt det vil gå fremad, siger Ørting.

FC Nordsjællands næste kamp er på søndag, hvor bundholdet Brøndby gæster Farum Park.

Derudover mangler FCN at spille mod Chelsea i Champions League, inden topholdet FC København venter i Parken 9. december.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.