FCN-målskytte: Vi tabte hovedet i pausen

Rasende FC Nordsjælland-spillere mistede koncentrationen efter pausen efter Shakhtars skandalemål.

FCN-målskytte: Vi tabte hovedet i pausen

Det stærkt kontroversielle mål, som Shakhtar Donetsk scorede til 1-1 i Champions League-kampen mod FC Nordsjælland i Parken, påvirkede det danske hold langt ind i kampen, mener FCN's Kasper Lorentzen.

Holdet havde i hvert fald slet ikke fået hovedet skruet rigtigt på, da spillerne gik på banen efter pausen, og på få minutter gik ukrainerne fra 2-2 til 4-2 og endte med at vinde 5-2.

- Målet burde ikke have påvirket os så meget, men det gjorde det jo nok. Det er skidt, for de fik nogle virkelig dumme mål efter pausen, hvor vi overhovedet ikke var klar, siger Kasper Lorentzen.

Spillerne rasede over Luiz Adrianos 1-1-mål, der blev scoret efter en situation, hvor ukrainerne blæste på alle uskrevne offside-regler.

Og arrigskaben kommer til at sidde i kroppen i en tid endnu.

- Det bliver svært at sove i nat. Vi kommer til at tænke på det her mange gange. Men vi blev da oplevelse rigere. En mærkelig oplevelse godt nok, men man lærer vel af det hele, siger landsholdsspilleren.

Han sørgede selv for FC Nordsjællands mål til 2-1, der midlertidigt så ud til at skabe en form for retfærdighed, fordi det faldt få minutter efter Luiz Adrianos skandaløse scoring.

- Det mål kunne ikke falde på noget bedre tidspunkt. At få lov at score lige efter, at det var sket, det var det bedste, der kunne ske, og jeg løb hele banen rundt, siger Kasper Lorentzen, der råbte og skreg efter sin træffer.

- Jeg kan ikke huske, hvad jeg råbte, men det var i hvert fald på engelsk, smiler Lorentzen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst