FCN-profil: Den mest irriterende følelse

Kun resultatet mod AaB stillede ikke Emre Mor og Kasper Hjulmand tilfreds

Foto: Lars Pauli

Foto: Lars Pauli

AALBORG:FC Nordsjælland dominerede i anden halvleg fredagens Alka Superligakamp mod AaB, men Kasper Hjulmands tropper måtte alligevel rejse hjem fra Aalborg med et 0-1-nederlag.

Nederlaget ærgrede FC Nordsjællands unge profil Emre Mor.

- Det er den mest irriterende følelse, at man spiller så godt, og man alligevel ikke får noget med hjem. Det er virkelig irriterende, siger han.

- Vi fungerede som hold og fik dem til at løbe meget. Vi er alle skuffede, men vi spillede en anden halvleg, som ikke mange hold i Superligaen kan spille.

- Jeg synes, det var en af de kampe, hvor vi bare var uheldige. Vi skulle mindst have fået uafgjort eller vundet, siger Emre Mor.

AaB gik til pause med en føring, men i anden halvleg tog de mange pasningsstærke spillere fra Nordsjælland kontrol over kampen, men trods store chancer og godt spil lykkedes det alligevel ikke for udeholdet at få scoret

FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand var trods nederlaget tilfreds med den unge trups præstation i Aalborg.

- Vi er et historisk ungt hold. Man kan være skuffet over mange ting som træner, men jeg kan ikke være skuffet over indsatsen og udtrykket fra os. I anden halvleg dominerede vi et af bedste hold i rækken.

- Vi så det også mod FC København og FC Midtjylland. Der er noget at bygge på, og jeg glæder mig til at arbejde videre med de her gutter, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland har efter 23 kampe hentet 29 point i ligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.