FCN skuffede med 1-1 mod Randers

Ronnie Schwartz sikrede de blå heste point mod mestrene i Farum

Jubel blandt Randers spillerne efter Ronnie Schwartz' udligning. Foto: Scanpix

Jubel blandt Randers spillerne efter Ronnie Schwartz' udligning. Foto: Scanpix

FARUM:FC Nordsjælland fik ikke det bedste comeback, da holdet tre dage efter det hæderlige 2-0-nederlag mod Shakhtar Donetsk vendte tilbage til Superligaen.

I en kamp, hvor det kneb med at finde det vanlige spillemæssige overskud, spillede de danske mestre 1-1 mod oprykkerne fra Randers.
Træner Kasper Hjulmand havde ikke ændret det store i forhold til onsdagens kamp i Ukraine.
Søren Christensen var ude med en fodskade, mens Mikkel Beckmann, der har haft problemer med baglåret, sad på bænken.
Morten Nordstrand og Andreas Laudrup spillede i deres sted, men der var ikke tale om noget FC Nordsjælland-B-hold efter Champions League-strabadserne.
Til gengæld levede spillet ikke op til vanlig standard. FC Nordsjælland leverede de sædvanlige høje boldbesiddelseprocenter, men det blev for det meste kun til uinspireret boldflytteri på midtbanen.
Randers forsvarede med mange mand og havde ikke de store problemer med afvise FC Nordsjælland, når hjemmeholdet nåede feltet. I første halvleg blev det derfor kun til ét spark inden for målrammen for værterne.
Det gik til gengæld også i mål, for efter en halv time lagde Andreas Laudrup et fladt indlæg ind foran mål, hvor den anden fløjspiller Joshua John nemt kunne sparke bolden i nettet.
Dermed så det ud som om, at FC Nordsjælland trods problemer alligevel ville kunne gå til pausen med uafgjort, men det forpurrede Ronnie Schwartz, da han flot sparkede et langskud i mål efter 44 minutter.
Efter en time havde FC Nordsjælland to store muligheder til Anders Christiansen og Morten Nordstrand, men selvom det blev startskuddet til et mere markant pres, satte det ikke for alvor gang i chanceproduktionen.
Randers' rutinerede akse med Chris Sørensen og Christian Keller holdt styr på organisationen, og det var ikke ufortjent, at gæsterne kunne tage det ene point med hjem til Jylland.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.