FCN-træner: Bronze-pres kan udvikle spillerne

Olafur Kristjansson håber, at hans hold kan spille med om bronzemedaljerne, da presset kan udvikle spillerne.

FC Nordsjælland bød lørdag de øvrige hold i bronze-dysten i Alka Superligaen op til dans, da Farum-klubben hjemme slog Silkeborg med 1-0.

Dermed er FCN nu på 38 point, præcis som Randers FC og Brøndby, der spiller senere søndag.

FC Nordsjælland-træner Olafur Kristjansson betoner vigtigheden af, at hans hold springer på toget i kampen om bronzen, da det også fremadrettet kan gavne det unge mandskab.

- Vi skal lige slå lidt kold vand i blodet. Efter næste kamp er jeg klar til at kigge på stillingen, og om vi har mulighed for at lægge lidt pres på os selv, siger Kristjansson.

- En del af det at være fodboldspiller er det at kunne præstere under pres. Det er en del af spillernes udvikling, og kan vi spille med om bronzen, vil det sætte spillerne under pres.

- Det vil være markant mere udviklende for spillerne, hvis vi kan spille med om bronzen frem for bare at være en blød mellemvare resten af sæsonen, siger den islandske træner.

Uffe Bech tror på, at FC Nordsjælland har kvaliteterne til i sidste ende at løbe med bronzemedaljerne.

- Vi håber at være med helt deroppe, hvor det er sjovt. Alle de hold, der er med i kampen om tredjepladsen, har været lidt ustabile på det seneste, så det er de hold, der først finder stabiliteten, som løber med tredje- og fjerdepladsen, siger Bech.

- Jeg ser gode muligheder for, at det bliver os, der først finder stabiliteten. Kan vi holde takterne fra sejren over Silkeborg, ser det rigtig godt ud.

Matchvinderen fra Silkeborg-kampen, Emiliano Marcondes, ser også lyst på bronzekampen.

- Med tre point mod Silkeborg blander vi os for alvor, og det er klart tredjepladsen, vi går hårdt efter, siger Marcondes.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.