FCN-træner: Kunne ikke lide Vestsjællands pres

Olafur Kristjansson erkender, at hans FC Nordsjælland-spillere ikke håndterede FC Vestsjællands pres ret godt.

FC Nordsjælland spillede sig i sidste uge ind i kampen om bronzemedaljerne, da holdet hjemme slog Silkeborg i Alka Superligaen.

Søndag led drømmen om rækkens tredjeplads så et knæk, da Farum-klubben ude tabte 1-2 til bundholdet FC Vestsjælland.

FC Nordsjælland kom ellers foran med 1-0, men hurtigt udlignede FCV, og i overtiden sikrede Osama Akharraz så hjemmeholdet sejren.

- Stillingsmæssigt havde vi med 1-0 kampen, hvor vi gerne ville have den, men spillemæssigt havde vi stort set ikke på noget tidspunkt kampen, hvor vi ville have den, siger træner Olafur Kristjansson.

- FC Vestsjælland lagde et hårdt pres på os, og det kunne vi ikke lide. Vi var heldige med, at de ikke kom foran i det første kvarter af anden halvleg, hvor vi var voldsomt under pres.

- Jeg følte dog hele tiden, at vi havde muligheden for at lukrere på en omstilling eller to, men det kunne vi heller ikke. Det virkede som om, at spillerne var trætte, siger træneren.

De mange dueller faldt ifølge FCN-træneren ikke i hans spilleres smag.

- Vi kunne ikke lide duellerne, men som jeg sagde til spillerne, er man nogle gange nødt til at gøre noget, man ikke kan lide, siger Kristjansson.

- Man kan ikke bare melde sig ud, det var kampens betingelse. Klogt af FC Vestsjælland, og ikke dygtigt nok af os, at vi ikke formåede at stå imod.

Søndagens anfører, Martin Vingaard, erkender, at hans hold fysisk blev most, især i anden halvleg.

- I anden halvleg lagde FC Vestsjælland et voldsomt tryk på os, og så var vi ikke stærke nok i duellerne. Vi afviste sindssygt mange indlæg, men desværre var der til sidst et indlæg, der gav mål til dem, siger Martin Vingaard.

- Når man er presset så langt ned, skal man være sindssygt skarpe i omstillingerne. Vi skabte et par store chancer, men de blev brændt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.