FCN-træner: Vi slipper os løs på hjemmebane

FCN spillede med livrem og seler i Parken, hvor FC København vandt 1-0. Det vil blive noget andet i Farum.

FC Nordsjælland ville ikke risikere at tabe med mere end 0-1, som blev kampens resultat mod FC København i Parken onsdag aften.

Der er returopgør i pokalsemifinalen om to uger, og her vil FCN angribe og presse meget mere på for at skaffe den samlede sejr.

- Den anden kamp bliver helt sikkert en anden historie. Vi ved, at vi kan komme op i et helt andet tempo.

- Vi ved også, at når vi slipper os løs på hjemmebane, så kan vi score både to og tre mål i kampene. Der bliver tempo på i næste opgør, siger Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside.

Kampen i Parken blev en kedelig affære, hvor begge hold spillede meget forsigtigt for ikke at risikere noget.

- En helt lige kamp, som var meget chancefattig, fordi begge hold er godt organiserede, og så blev det afgjort på en dødbold, og som kampen skred frem, så er 1-0 et lidt specielt resultat.

- 1-1 for dem er rigtig skidt, og 2-0 til dem er rigtig skidt for os, så derfor blev der tænkt meget i ikke at sætte alt for meget på spil, fortæller Hjulmand.

Med 0-1-nederlaget i Parken er der stadig gode muligheder for at komme i finalen, hvis topniveauet findes frem i returopgøret, mener FCN-backen Jens Stryger Larsen.

- Vi er bestemt med i kampen, og vi føler os på ingen måde på hælene eller udspillet. Der er stadig rigtig fine muligheder for at komme i finalen, og med hjemmebane i ryggen tror vi på, at det kan lade sig gøre, siger Jens Stryger Larsen.

Han havde en noget uheldig rolle ved selvmålet.

- Det var et indlæg, som kom indover. Jeg nåede ikke 100 procent at se, hvad der skete, da der var en foran mig, som skærmede for bolden.

- Og så ramte den mig i nakken eller skulderen og gik i mål. Det var virkelig uheldigt, mener Stryger Larsen.

Der er returopgør i Farum 10. april.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst