FCN-træner vil overraske Chelsea taktisk

FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand kan bringe flere forskellige formationer i spil mod Chelsea.

FCN-træner vil overraske Chelsea taktisk

Chelsea kan blive mødt af en taktisk overraskelse, når London-holdet møder FC Nordsjælland i den sidste gruppekamp i Champions League onsdag aften.

FCN-træner Kasper Hjulmand har flere forskellige formationer end den sædvanlige 4-3-3-formation, han kan bringe i spil mod Chelsea på Stamford Bridge i London.

- Overvejelsen er, om vi skal bruge mere end to mand til at lukke rummet foran forsvaret, da de skubber mange folk derop.

- Skal vi spille med tre mand på midten, som vi gjorde i anden halvleg mod Juventus, så vi er stærkere der, siger Hjulmand til klubbens hjemmeside.

Ændringen vil betyde, at FCN kun spiller med tre mand i forsvaret, men holdet vil til gengæld have en ekstra central midtbanespiller til at rydde op lige foran forsvaret.

- Vi har arbejdet lidt med en 3-4-3-opstilling, som gør os lidt mere kompakte i forsvaret. Den var vi ved at smide på bordet mod Brøndby, og det er noget, som vi har trænet på i et stykke tid.

- Så der er en del overvejelser, men vi skal på bolden og true dem, for der er plads at spille i, og der er plads at angribe i, pointerer Hjulmand.

FCN har allerede udspillet sin rolle i Champions League, efter at holdet kun har opnået et enkelt point i de fem første kampe.

Kampen mod Chelsea er den sidste europæiske opgave, og London-holdet har præsteret en række skuffende resultater på det seneste og kan måske trues af det danske mesterhold.

- Man skal endelig ikke tro, at Chelsea er et dårligt hold, bare fordi de har leveret et par dårlige resultater. Det er ikke kun måltavlen, der betyder noget her, det bliver hård modstand, advarer Hjulmand.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.