FCV tog sejren i Hobro

Gæsterne scorede kort før slutfløjtet

Jean-Claude Bozga sikrede sejren for FC Vestsjælland med et hovedstød kort før slutfløjtet. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Jean-Claude Bozga sikrede sejren for FC Vestsjælland med et hovedstød kort før slutfløjtet. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

HOBRO:Det var absolut ikke en ophidsende fodboldkamp, da FC Vestsjælland til allersidst nappede de tre point i en fortjent sejr i Hobro.

Men gæsterne kunne for alvor bruge de tre point, som rumænske Bozga sikrede, da han satte panden på et indlæg fra indskiftede Peter Nymann i det 89. minut. Dermed lever gæsternes håb om overlevelse i Superligaen stadig.

Og sejren var fortjent. Gæsterne, der selv kæmper en nok forgæves kamp imod nedrykningsspøgelset, lagde stærk ud, trods 120 minutters hård pokalfinale i benene pressede FCV godt på og havde flere pæne tilbud i de første 45 minutter.

Bedste forsøg var et frispark fra den tidligere AaB’er Anders Due, men Jesper Rask gav igen prøver på sit talent i Hobro-målet.

I anden halvleg fortsatte gæsterne presset, og Jesper Rask måtte op med flere store redninger - især på et langskud fra Jukka Raitala, som havde kurs direkte mod nettaget, men Rask fik den vippet over mål.

I det sidste kvarter fik Hobro endelig etableret en smule angrebsspil. Først var Thomas Hansen tæt på på et hovedstød på indlæg fra Martin Thomsen, og kort efter var Martin Thomsen meget tæt på, da han bankede bolden på stolpen efter en pasning fra Thomas Hansen.

Men i slutminutterne var der igen i flere omgange panik på i Hobro-forsvaret. Først appellerede gæsterne for straffespark mod Anders Oestli, og til sidst kunne Jean-Claude Bozga altså sikre sejren og de tre point.

Dermed forbliver Hobro bag AaB i tabellen - begge hold ligger på 39 point.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.