FCV-træner: Vi ville det mest i hele kampen

FC Vestsjælland vandt på energi og fysik i Hobro trods et hårdt kampprogram.

FC Vestsjælland kæmper en heroisk kamp for overlevelse i Alka Superligaen, og i Hobro lykkedes det Michael Hansens tropper at kæmpe en sejr i hus på trods af et hårdt kampprogram og en pokalfinale-skuffelse i bagagen.

Inden kampen var FC Vestsjællands fysiske forfatning et stort spørgsmålstegn, men med en masse rokeringer i startopstillingen endte det med at være et udehold, der både slog Hobro på måltavlen og på fysikken.

- Det er jo det, man forventer af sine spillere, når man er desperat og ligger i den situation, som vi gør. Med det mentale i at vi tabte i torsdags og så at gå ind og sige, at det er en ny kamp og noget nyt, der skal til, det er jeg stolt over, siger Michael Hansen.

Fra start havde Michael Hansen byttet godt og grundigt ud i startopstillingen i forhold til pokalfinalen i torsdags, og det viste sig at være en god disposition.

- Jeg har selvfølgelig kigget på, hvilke spillere der kunne klare at køre igennem, og hvem kunne tåle at sidde ude, men så være friske når de kom ind. Det lykkes i dag, og jeg synes, at vi igennem hele kampen ville det mest, siger Michael Hansen.

Det vitale mål blev kraftfuldt headet ind i overtiden af Jean-Claude Bozga, der kom først på et af mange gode indlæg fra FC Vestsjællands kantspillere. Netop kantspillet var en del af taktikken hos udeholdet, der ikke ville gøre det til en fysisk kamp.

- Det er virkelig en pragtpræstation både fysisk og mentalt. Vi får ædt os selv i starten, og det, tror jeg egentlig, er hemmeligheden. Jeg er virkelig stolt over, at vi to dage efter 120 minutter i Parken kan levere sådan en præstation, siger Rasmus Festersen og fortsætter:

- Gassen gik lidt af ballonen de sidste 15-20 minutter, men vi har de der marginaler lige i øjeblikket. Jeg tror, at det er tredje gang her i foråret, at vi scorer inden for de sidste fem minutter, og vi har troen på, at det nok skal kunne lade sig gøre.

Med sejren spillede FC Vestsjælland sig op på 28 point i Superligaen. Kun tre point efter Esbjerg, der først spiller mandag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.