FDF’erne fra Thisted 1. og 2. nåede det lige og fik ikke hilst på majestæten

Helt særlig stemning at synge med Dronningen

Villy Dall
Dronning Margrethe II besøgte torsdag FDF’s landslejr 2016 på Sletten ved Ry. FDF’s formand Jonas Kolby Laub Kristiansen ses til højre. I baggrunden udenrigsminister (V) og FDF’er Kristian Jensen. Foto: Thomas Heie Nielsen
Thisted 8. juli 2016 12:03

SLETTEN: Det ærgrede selvfølgelig Thisted FDF’erne lidt, at det torsdag eftermiddag kom til at se ud, som om de var for sent på den til deres møde og sang-kom-sammen med Dronning Margrethe. Men det var faktisk Hendes Majestæt med følge, der var 20 minutter forud for tidsplanen for åbningshøjtideligheden i forbindelse med åbningen af dette års landslejr på Sletten ved Ry.

Hurtigt lykkedes det dog FDF’erne at komme på plads for at synge med Dronningen og følget i anledning af 100-året for FDF’ernes sangbog, fortæller Simon Krogh Melgaard, der er hjemme i begge Thisted-kredse. Han voksede selv op som FDF’er i 2. kreds og er nu leder i 1. kreds:

- Det er noget helt særligt at være sammen med Dronningen. Vi ville gerne have givet hånd og hilst på hende, men det nåede vi så ikke. Vi fik ikke rigtig en relation til hende. Men alligevel var der en helt særlig stemning over at synge med Dronningen. Så det er hendes embede, der sætter stemningen, siger Simon Krogh Melgaard.

Eller som Sofie Horsager, væbner i FDF Thisted 1, udtrykker det:

- Man ser hende jo i fjernsynet, og det var ret fedt at møde hende tæt på og synge med hende.

Med Dronningens følge rundt var bl.a. FDF-formand Jonas Kolby Laub Kristiansen, Kongens Lyngby, og udenrigsminister Kristian Jensen (V). Sidstnævnte er selv FDF’er og deltager i øvrigt på hele lejren med sin familie.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...