Fed fest for de frivillige

Villy Rønn fra Solstrålen i Thisted blev fredag hædret med FriVilly-prisen

18
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Arrangementet er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor frivillige får et skulderklap for deres indsats.

THISTED:Fra Frivillig Thys side var der slet ikke nogen tvivl om, at Villy Rønn fra Solstrålen skulle modtage hæderen som årets frivillig 2018.

- Villy er en person, der har været engageret i mange år. Lige fra ADHD-foreningen til handicapidræt, og så er han jo manden bag Solstrålen, sagde Erik Odgaard, der er formand for Frivillig Thy, da der var Frivillig Fredag på Storetorv.

- Han er en person, som har kæmpet kampen, og så er han jo en rar bamsefar, der giver et kram, afslørede Erik Odgaard.

Dagen skal ifølge Erik Odgaard bruges til at hylde de uegennyttige mennesker, der giver andre mulighed for at mærke, at livet er stort. Villy Rønn er en af dem, for han kæmper for de svage grupper i samfundet, og Solstrålen er netop et sted for mennesker, der enten har eller har haft et misbrug.

- Den her pris betyder noget for vores omdømme og for brugerne, sagde Villy Rønn, som ellers ikke plejer at blive mundlam, men det blev han fredag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.