Federer og Djokovic skal kæmpe om Indian Wells-trofæ

Den stærkt servende schweizer kom let til sin finaleplads, mens serberen måtte kæmpe i tre sæt.

Der er lagt op til et klassisk finalebrag, når to af tennisverdenens største stjerner tørner sammen i finalen i ATP Masters-turneringen i Indian Wells søndag.

De to tidligere verdensettere Novak Djokovic og Roger Federer vandt nemlig begge deres semifinaler lørdag.

Serberen skulle ud i tre sæt, før han kunne sikre sig finalepladsen over hjemmebanehåbet John Isner, der var seedet som nummer 12 i turneringen.

Kampen endte 7-5, 6-7, 6-1 til Djokovic, der ellers havde matchbold i andet sæt ved stillingen 5-4.

- Jeg skulle have lukket kampen i andet sæt. Jeg servede for sejren to gange, og han spillede et fantastisk tiebreak, erkender Djokovic efter kampen.

Federer, der fire gange har vundet turneringen i den californiske ørken, dominerede til gengæld i sin semifinale mod Alexandr Dolgopolov, som han slog overbevisende 6-3, 6-1.

Ukraineren havde på sin vej til semifinalen slået verdensetteren Rafael Nadal ud. Men mod Federer fik han ikke en eneste mulighed for at bryde sin modstander, der fik 72 procent af sine førsteserver i spil.

- Det var en af mine bedste serve-dage nogensinde. Når du server sådan, så føles alt andet nemmere. Jeg gik bare efter det derude, siger Federer.

Federer og Djokovics finalemøde bliver kamp nummer 33 mellem de to. Schweizeren har en snæver føring på 17-15 i indbydes opgør. Han sejrede i topspillernes seneste møde ved semifinalen i Dubai for godt to uger siden - og vandt derefter også turneringen.

Hos kvinderne står finalen mellem verdens nummer tre Agnieszka Radwanska og den italienske veteran Flavia Pennetta, der overraskende slog verdens nummer to, Li Na, i sin semifinale.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.