Federer triumferer i Dubai efter nyt flot comeback

Roger Federer vandt ATP-turneringen i Dubai efter finalesejr over Tomas Berdych.

1. marts 2014 21:50

Allerede ved Australian Open viste Roger Federer prøver på sit store spil, inden han blev stoppet af en fremragende Rafael Nadal.

Og i denne uge i Dubai har 32-årige Federer understreget, at han har ambitioner om at levere bedre resultater i 2014 end i det skuffende 2013.

Sidste år blev det bare til en mindre titel i Halle. Nu har han allerede vundet en større sejr i år ved den stærkt besatte ATP-turnering i Dubai.

I semifinalen leverede han et stort comeback mod selveste Novak Djokovic, da han vendte 0-1 i sæt til 2-1. I lørdagens finale brugte han samme opskrift mod tjekken Tomas Berdych.

Sidstnævnte bragte sig på vinderkurs ved at vinde første sæt med 6-3, men schweizeren bragte kampen ud i det afgørende sæt efter 6-4 i andet sæt.

I tredje sæt var et enkelt servegennembrud igen nok til at finde en afgørelse. Federer vandt 6-3. Det var Roger Federers 78. titel i karrieren. Og det var hans sjette turneringstriumf ved Dubai Open.

Federers præstation lover godt forud for de kommende store hardcourt-turneringer i USA. Marts byder således på de såkaldte Masters 1000-turneringer i Indian Wells og Miami.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...