Federer triumferer i Dubai efter nyt flot comeback

Roger Federer vandt ATP-turneringen i Dubai efter finalesejr over Tomas Berdych.

Allerede ved Australian Open viste Roger Federer prøver på sit store spil, inden han blev stoppet af en fremragende Rafael Nadal.

Og i denne uge i Dubai har 32-årige Federer understreget, at han har ambitioner om at levere bedre resultater i 2014 end i det skuffende 2013.

Sidste år blev det bare til en mindre titel i Halle. Nu har han allerede vundet en større sejr i år ved den stærkt besatte ATP-turnering i Dubai.

I semifinalen leverede han et stort comeback mod selveste Novak Djokovic, da han vendte 0-1 i sæt til 2-1. I lørdagens finale brugte han samme opskrift mod tjekken Tomas Berdych.

Sidstnævnte bragte sig på vinderkurs ved at vinde første sæt med 6-3, men schweizeren bragte kampen ud i det afgørende sæt efter 6-4 i andet sæt.

I tredje sæt var et enkelt servegennembrud igen nok til at finde en afgørelse. Federer vandt 6-3. Det var Roger Federers 78. titel i karrieren. Og det var hans sjette turneringstriumf ved Dubai Open.

Federers præstation lover godt forud for de kommende store hardcourt-turneringer i USA. Marts byder således på de såkaldte Masters 1000-turneringer i Indian Wells og Miami.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst