Feggesund beredt på turister

Servicehus, toilet, borde og bænke samt forbedrede sejlforhold indviet sammen med en trampesti. Se de mange flotte billeder fra indvielsen i går.

Carsten Tolbøll og Diana Holm (foto)
Meiner Nørgaard klipper den rødhvide snor. Bag ham til højre indgangen ?til handicaptoilettet, til venstre udstillingsplancher.
Morsø 4. juli 2018 11:27 - Opdateret 4. juli 2018 12:08

FEGGESUND: Samarbejdspartnerne Morsø Kommune og Museum Mors indviede i går de nye faciliteter i Feggesund, som kommunen har betalt med støtte fra LAG Thy-Mors og Friluftsrådet.

Så nu kan man både få tisset af, pumpet sin cykel, trukket sin jolle på land, fortøjet sin sejlbåd eller havkajak, spejdet sæler i kikkert, orienteret sig om molerlandskabets tilblivelse, spist sin madpakke ved nye borde/bænke og gået en tur rundt om Feggeklit på den ny trampesti.

- De ting, vi skal indvie i dag, er lidt forskellige, men samlet set er de med til at støtte op om de forskellige udviklingstiltag, vi ønsker for Mors: Flot natur som her på Nordmors, det historiske i forbindelse med Feggeklit og vores turismestrategi og erhvervsfremme, sagde udvalgsformand Meiner Nørgaard (DF), inden han klippede plastsnoren, som til stor glæde for ham selv var både rød og hvid.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...