Feggesund beredt på turister

Servicehus, toilet, borde og bænke samt forbedrede sejlforhold indviet sammen med en trampesti. Se de mange flotte billeder fra indvielsen i går.

Carsten Tolbøll og Diana Holm
Meiner Nørgaard klipper den rødhvide snor. Bag ham til højre indgangen ?til handicaptoilettet, til venstre udstillingsplancher.
Morsø 4. juli 2018 11:27 - Opdateret 4. juli 2018 12:08

FEGGESUND: Samarbejdspartnerne Morsø Kommune og Museum Mors indviede i går de nye faciliteter i Feggesund, som kommunen har betalt med støtte fra LAG Thy-Mors og Friluftsrådet.

Så nu kan man både få tisset af, pumpet sin cykel, trukket sin jolle på land, fortøjet sin sejlbåd eller havkajak, spejdet sæler i kikkert, orienteret sig om molerlandskabets tilblivelse, spist sin madpakke ved nye borde/bænke og gået en tur rundt om Feggeklit på den ny trampesti.

- De ting, vi skal indvie i dag, er lidt forskellige, men samlet set er de med til at støtte op om de forskellige udviklingstiltag, vi ønsker for Mors: Flot natur som her på Nordmors, det historiske i forbindelse med Feggeklit og vores turismestrategi og erhvervsfremme, sagde udvalgsformand Meiner Nørgaard (DF), inden han klippede plastsnoren, som til stor glæde for ham selv var både rød og hvid.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...