Fejet af eller tiet ihjel

Lederen af boformerne i Terndrup og Støvring, bakker op om Rikke Karlssons (DF) kritik af direktør Flemming Hansen.

Også lederen af de to boformer i Terndrup og Støvring retter kritik mod direktør Flemming Hansen. Arkivfoto: Claus Søndberg

Også lederen af de to boformer i Terndrup og Støvring retter kritik mod direktør Flemming Hansen. Arkivfoto: Claus Søndberg

REBILD:For et år siden kårede COK (Center for Offentlig Kompetenceudvikling) Flemming Hansen til årets bedste kommunale topchef.

Men nu vælter kritikken ned over Flemming Hansen. Først fra Rikke Karlsson (DF) og nu fra lederen af to borformer i Rebild Kommune Birthe Gravsen.
Rikke Karlsson har beskyldt Flemming Hansen for at lyve og foreholde sundhedsudvalget vigtige informationer i en sag om flytning af 16 handicappede beboere på to af kommunens boformer.
Nu fortæller lederen af de to boformer Birthe Gravsen, at hun længe har tvivlet på, at de informationer hun ønsker sundhedsudvalget skal kende til i sagen overhovedet når frem til politikerne.
- Hver gang jeg overfor Flemming Hansen har forsøgt at argumentere for, hvad der er bedst for beboerne, har det været som at kæmpe mod vindmøller. Jeg er enten blevet fejet af eller tiet ihjel, siger Birthe Gravsen.
Hun følte sin tvivl bekræftet, da Flemming Hansen på det udvalgsmøde i september, ifølge Rikke Karlssons kritik i mandags, nægtede at have modtaget et notat fra Birthe Gravsen.
Senere erkendte han at have modtaget notatet, men med Rikke Karlssons ord, fandt Flemming Hansen ikke notatet relevant.
Flemming Hansen havde ellers selv bedt Birthe Gravsen skrive notatet.

En anden dagsorden

- Jeg tror, at Flemming Hansen har en helt anden dagsorden end mig.

- Det virker som om, Flemming Hansen kun er interesseret i at placere vores beboere på ældrecentre, hvor der er ledige pladser i stedet for at se på, hvad der er bedst for beboerne.
- Vi har aldrig talt om etik og værdi kun om logistik og økonomi, siger Birthe Gravsen.
Hun fortæller om flere episoder siden 2007, hvor der ikke er blevet lyttet til det, hun havde at sige. Blandt andet, at hun, som del af en arbejdsgruppe, op til et temamøde for byrådet havde skrevet en længere forklaring af, hvad boformerne i Terndrup og Støvring er, og hvad man skal være særligt opmærksom på i relation til beboerne.
- Det blev skåret ned til bare to linjen. Det blev simpelthen skåret væk igen. Jeg var så skuffet. Det er meget frustrerende, at jeg sidder med en stor faglig viden og et personale som er uddannet til det ypperste, uden at der bliver lyttet, siger Birthe Gravsen.
Direktør Flemming Hansen ønsker ikke at kommentere sagen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.