Fejlfri schweizere imponerer dansk VM-profil

Lørdagens modstander Schweiz har ikke lavet én eneste fejl ved VM, mener Julian Jakobsen.

Fejlfri schweizere imponerer dansk VM-profil

Normalt er Schweiz et ishockeyland, der skal kæmpe hårdt for at komme i kvartfinalen ved VM-turneringerne, men denne gang har alpelandet foreløbig ryddet al modstand af vejen.

Efter Schweiz' sejre over Sverige, Canada, Tjekkiet og Slovenien, er den danske profil Julian Jakobsen indstillet på, at der venter en stor opgave, når Danmark møder det overraskende tophold i morgen middag.

- Schweiz har overrasket. Jeg har set næsten alle deres kampe i fjernsynet. De spiller motiveret og positiv ishockey med en masse energi, siger Julian Jakobsen.

- Det er kombinationsspil, og de vælger de rigtige tidspunkter at spille offensivt, og de vælger de rigtige tidspunkter at spille defensivt.

- Det minder lidt om den måde, vi selv spillede på mod Tjekkiet. Sådan har de spillet i fire kampe, og det er derfor, de nu står med 11 point og fører gruppen. De har ikke lavet én eneste fejl, vurderer den danske centerspiller.

Alligevel er han sikker på, at danskerne kan skabe en ny overraskelse, efter at man torsdag tvang Tjekkiet ud i straffeslag.

- Vi er selvfølgelig stadig ærgerlige over, at vi ikke fik to point, for det havde betydet meget i tabellen, men vi fik igen set, at vi kan spille lige op med alle, og det var det vigtigste, vi kunne tage med fra den kamp, siger Julian Jakobsen.

Danmark mod Schweiz spilles allerede klokken 12.15 lørdag middag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.