Aalborg

Fejlfrit cateringlandshold til VM

Meget skal gå galt, hvis ikke Danmark får guld for sin præstation ved catering-VM i Luxembourg

Holdkaptajnen Jakob Brønd fra KMDs kantine i Aalborg klarede sig godt til VM i catering. Foto: Claus Søndberg

Holdkaptajnen Jakob Brønd fra KMDs kantine i Aalborg klarede sig godt til VM i catering. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:Det danske catering-landshold med køkkenchef Jakob Brønd i spidsen gjorde det godt, da de onsdag skulle bespise 150 messegæster ved VM i Luxembourg.

- Jeg tror vi får guld. Simpelthen. Det bygger jeg på, at de gjorde alt rigtigt og mere til. Der var en god stemning i køkkenet med en stor teamspirit. Jeg er sikker på, at dommerne er tilfredse, siger Tonny Overby Meyer, der er teammanager for Cateringlandsholdet.

Flere hold kan få guld, og det er de individuelle karakterer, der afgør, hvem der bliver verdensmester. Tyskerne kan for eksempel også få guld, og så er det den samlede vurdering, der giver udslaget.

- Men jeg er stadig fortrøstningsfuld og tror, at vi løber med det hele, siger Tonny Overby Meyer.

Deltagerne får klokken 20 i aften at vide, hvilken farve metal, de får for dagens arbejde.

Den danske menu:

Misosuppe med krabbe og nordiske urter

Frilandsgris med varm mayonnaise-sifon, syltede rødbeder og lotusrod

Stegte fermenterede griseører

Fiskeret i mørdejskal med selleripure, koldrøget nordsøtorsk og langtidsrøget stegt bacon med syltede skalotteløg og marineret seatang-salat

Rugbrødslagkage med ingefærs-fudge og kokosmousse og havtorngele pyntet med havtorn og marengs

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.