Fejlfrit cateringlandshold til VM

Meget skal gå galt, hvis ikke Danmark får guld for sin præstation ved catering-VM i Luxembourg

Jakob Kanne Bjerregaard
Holdkaptajnen Jakob Brønd fra KMDs kantine i Aalborg klarede sig godt til VM i catering. Foto: Claus Søndberg
Aalborg 26. november 2014 14:04 - Opdateret 26. november 2014 14:20

AALBORG: Det danske catering-landshold med køkkenchef Jakob Brønd i spidsen gjorde det godt, da de onsdag skulle bespise 150 messegæster ved VM i Luxembourg.

- Jeg tror vi får guld. Simpelthen. Det bygger jeg på, at de gjorde alt rigtigt og mere til. Der var en god stemning i køkkenet med en stor teamspirit. Jeg er sikker på, at dommerne er tilfredse, siger Tonny Overby Meyer, der er teammanager for Cateringlandsholdet.

Flere hold kan få guld, og det er de individuelle karakterer, der afgør, hvem der bliver verdensmester. Tyskerne kan for eksempel også få guld, og så er det den samlede vurdering, der giver udslaget.

- Men jeg er stadig fortrøstningsfuld og tror, at vi løber med det hele, siger Tonny Overby Meyer.

Deltagerne får klokken 20 i aften at vide, hvilken farve metal, de får for dagens arbejde.

Den danske menu:

Misosuppe med krabbe og nordiske urter

Frilandsgris med varm mayonnaise-sifon, syltede rødbeder og lotusrod

Stegte fermenterede griseører

Fiskeret i mørdejskal med selleripure, koldrøget nordsøtorsk og langtidsrøget stegt bacon med syltede skalotteløg og marineret seatang-salat

Rugbrødslagkage med ingefærs-fudge og kokosmousse og havtorngele pyntet med havtorn og marengs

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...