Fem bands dyster til URT-støttekoncert

Dysten om at spille til Thy Rock bliver nu en del af støttekoncerten hos ab Metal

Skin Him Alive er et af de fem bands, der ved støttekoncerten dyster om en plads på scenen Den Lille Vilde ved Thy Rock. Arkivfoto: Ole Iversen

Skin Him Alive er et af de fem bands, der ved støttekoncerten dyster om en plads på scenen Den Lille Vilde ved Thy Rock. Arkivfoto: Ole Iversen

THISTED:Når virksomheden ab Metal A/S i Thisted lørdag 28. februar lægger lokaler til en støttekoncert for URT, bliver det for de fem bands samtidig en dyst om en optræden ved Thy Rock.

Efter aftale med ab Metal A/S har bestyrelsen for Rytmus nemlig besluttet, at konkurrencen om at optræde på scenen ”Den Lille Vilde” på Thy Rock passende kan afvikles ved samme lejlighed.

Rytmus havde ellers først planlagt at afvikle dysten om at spille til Thy Rock samtidig med en konkurrence om at deltage i Band Battle på Skråen i Aalborg. Det skulle have foregået på Plantagehuset lørdag 21. februar.

- Men det er alligevel de samme bands, der skal spille ved støttekoncerten ugen efter, og mange af os skal derhen under alle omstændigheder. Det er jo et godt initiativ, så vi synes, at det var bedre at lave tingene samtidig, siger Chris Poulsen, bestyrelsesformand i Rytmus.

De fem bands, der spiller ved støttekoncerten for URT, er Skin Him Alive, III (Three), Stranglr, Maggie & Lil E samt Mash Up. Mens de optræder, vil en dommerkomité bestående af repræsentanter fra Thisted Musikskole, Rytmus og Tingstrup Skole lytte godt efter og udvælge det band, der skal spille på ”Den Lille Vilde” ved Thy Rock.

Til gengæld bliver der ikke en lokal optakt til Band Battle.

- De bands, der vil deltage i det, må selv melde sig til direkte hos Skråen, siger Chris Poulsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.