Fem kolde kasser fra Kur

Camilla Kur scorede fem gange, da Fortuna Hjørring vendte kampen mod Varde på hovedet

Camilla Kur (i grønt) scorede fem mål for Fortuna Hjørring i anden halvleg. Foto: Bente Poder

Camilla Kur (i grønt) scorede fem mål for Fortuna Hjørring i anden halvleg. Foto: Bente Poder

HJØRRING:Fortuna Hjørring hentede lørdag den femte sejr på stribe i 3F Ligaen, da bundholdet Varde blev besejret med 9-3 på Bredbånd Nord Arena i Hjørring.

Værterne havde ellers problemer med at få overtaget på måltavlen. I det 12. minut stod gæsternes Rikke Marie Madsen for kampens første scoring, og selvom Nevena Damjanovic fik udlignet 10 minutter senere, kunne Varde igen tage føringen ved Line Vilhelmsen i det 27. minut, hvorfor stillingen var 1-2 ved pausen.

- Jeg ved sgu ikke lige, hvad der skete for os i første halvleg. Vi må rose Varde, der får scoret på de to omstillinger, som de nu engang har, siger cheftræner Brian Sørensen.

Otte minutter inde i anden halvleg udlignede Florentina Olar til 2-2, men fire minutter senere var gæsterne tilbage i front efter en scoring af Laura Bahl.

Efter en lille times spil blev opgøret så vendt på hovedet, da Camilla Kur udlignede til 3-3. Fortuna-spilleren scorede efterfølgende fire gange yderligere, og da Caroline Møller Hansen og Frederikke Thøgersen også fandt vej til netmaskerne, endte det hele med en storsejr på 9-3 til hjemmeholdet.

- Vi strammede grebet, og så gik det stærkt i en periode på et kvarter, hvor vi scorer fem gange, fortæller Brian Sørensen, der samtidig roser femmålsskytten Camilla Kur.

- Hun lavede alle sine mål i anden halvleg, og det var supergodt. Det var forskellige typer af mål efter indlæg, returbolde og andet. Hun scorede både med hovedet og fødderne, så det var rigtig godt, siger cheftræneren.

Fortuna Hjørring fører rækken foran rivalerne fra Brøndby, der dog har samme pointantal.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.