Fem kvinder viser glaskunst, malerier, strik og smykker

Åben Kunst hos Rikke Pape i Mejling

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Dorthe Smidt har gang i strikkemaskinen.

RAVNSHØJ: Fem piger med vidt forskelligt ståsted i livet, men med kreativiteten som fællesnævner er denne weekend samlet i glaskunstneren Rikke Papes butik og værksted på Hjørringvej 330 i Mejling.
Interesserede må gerne dumpe ind søndag mellem kl. 11 og 17 og kigge dem over skulderen for at se, hvordan kunst- og kunsthåndværk bliver til.
De fire, som Rikke Pape har inviteret indenfor, er Lisbeth Larsen, perlemager, Porsheden ved Nibe, Marie Louise Eriksen, som er vokset op vest for Frederikshavn og siden har rejst, malet, og udstillet i blandt USA og i dag underviser på AOF flere steder i Østvendsyssel, Dorthe Smidt, som er ansat i Park og Vej og til daglig tegner nye kloakker og veje, men som griber strikkepindene eller sætter sig ved strikkemaskinen efter fyraften og fremstiller trøjer med flotte mønstre.
Og så er 18-årige Nanna Guldbæk, Åsted, som maler akvareller og laver tuschtegninger med finurlige fantasifigurer og spøjse undertekster. Når hun ikke lige sidder på skolebænken på htx.
Rikke Pape har i flere år haft eget glasværksted og -butik, hvor hun også sælger malerier, smykker og strikvarer, som er fremstillet af kunstnere og kunsthåndværkere, som hun kender.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.