Hobro IK

Fem mand ude hos Hobro

Flere spillere må begynde Hobros træningslejr på skånekost

18
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hobro IK er i gang med træningslejren i Tyrkiet. Foto: Nicolas Cho Meier

FODBOLD:Mens holdkammeraterne lørdag formiddag tog hul på den fodboldmæssige del af Hobro IK’s træningslejr i Belek i Tyrkiet, var fem spillere sat på skånekost.

Emmanuel Sabbi og Jesper Bøge sluttede sig således tidligere på ugen til den skadesliste, der allerede talte Nicholas Gotfredsen, Martin Mikkelsen og Kasper Lynge.

- Det er forventeligt, at der er nogle, der er ude, men jeg havde selvfølgelig gerne set, at skadeslisten havde været lidt kortere, men vi løb desværre ind i et par skader i sidste uge, lyder det fra Hobro-træner Thomas Thomasberg.

Ingen af de fem spillere kommer i kamp, når Hobro mandag spiller den første kamp på træningslejren mod Zaglebie Lubin.

- Vi håber, at vi nå kan nå at få et par af dem klar før den første kamp i Superligaen, men der er i hvert fald ingen af dem, der kommer til at spille på mandag, siger Thomas Thomasberg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.