Thisted

Fem nye navne til Alive

Rangleklods og Mont Oliver er blandt fem nye navne

Rangleklods kommer også til Alive. Privatfoto

Rangleklods kommer også til Alive. Privatfoto

THISTED:Programmet på Thy-festivalen begynder at tage form, og nu er Rangleklods, Mont Oliver, Taragana Pyjarama, Tomas Barfod (DJ-set) og This Is You også på plakaten.

18. maj udkommer Rangleklods’ nye album Straitjacket. Det er opfølgeren til deres debutalbum Beekeeper fra 2012.

Mont Oliver – med de lokale rødder – tog Danmark med storm med 2013-udgivelsen af EP’en 19. Bandet arbejder i øjeblikket hårdt i studiet på at få de næste hiphop- og soul-inspirerede popsange klar. Koncerten på Alive bliver en af de eneste for bandet denne sommer.

This Is You er seneste skud på stammen af nye Thy-bands, der er på vej til at tage skridtet ind på den store scene. Bandet eksperimenterer med en moderne indie- og elektrorock og er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på en debut-EP.

Dermed er cirka to tredjedele af programmet nu offentliggjort. Det foreløbige program til Alive Festival 2015, 13.-15. august i Thisted, er: Ukendt Kunstner, Vinnie Who, Rangleklods, Mont Oliver, Lord Siva, AV AV AV, The Entrepreneurs, Kentaur, Anya, Taragana Pyjarama, Tomas Barfod (DJ-set), The Attic Sleepers, Magnolia Shoals og This Is You.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.