Fem ruter til skilsmisse

Se hvilke faldgruber par falder i, før de ender med at gå fra hinanden

Anders Green
Mange par glemmer at pleje deres forhold, påpeger coach. Arkivfoto
Danmark 3. september 2013 10:25

DANMARK: Hvorfor går så mange ægtepar fra hinanden? Det spørgsmål er der mange, der stiller sig selv, når de enten selv eller venner har forladt hinanden, selv om de troede, at de havde fundet den store kærlighed.

Anita Yok Sim Ho, der er skilsmissecoach, slår fast, at mange ægtepar glemmer at pleje deres forhold, og så ender de med at gå fra hinanden.

Kærligheden drukner tit i en travl hverdag, men Anita Yok Sim Ho har over for Huffingtonpost.com opstillet en række fælder, som mange par går i, og som let kan føre til et brud:

1. Kommunikation:

Par glemmer at tale ordentlig sammen. De skal huske at lytte til hinanden og lade være med altid at forsøge altid at få ret.

2. Ansvar:

Mange kvinder mener, at det er deres mands ansvar at gøre dem glade. Men det er urimeligt, påpeger Anita Yok Sim Ho. Derfor skal man sørge for også at gøre sig selv glad gennem forskellige aktiviteter. Man skal lære at elske sig selv, forklarer skilsmissecoachen.

3. Intimitet:

Selv om I har haft store diskussioner eller har været skuffede over hinanden, skal I stadig huske at bevare intimiteten, understreger Anita Yok Sim Ho

4. Udvikling:

Du må ikke forhindre din partner i at udvikle sig. Folk forandrer sig med tiden og får nye interesser, men man må ikke lægge for mange bånd på partneren og forhindre ham i at udvikle sig.

5. Tid:

Når par har fået børn, har de travlt og glemmer tit at bruge noget tid sammen. Men det er en forkert prioritering, hvis man vil fortsætte med at være sammen, og der er større risiko for, at man vokser fra hinanden, forklarer coachen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...