Fem VM-danskere er på pinebænken før åbningsbrag

Landstræner Jan Karlsson har foreløbig kun skrevet 21 spillere ind i den danske trup til VM-premieren.

Ritzau
Erfarne Morten Poulsen er af de fem spillere, der formentlig ikke kommer i aktion fredag aften. Foto: Scanpix/Henning Bagger/arkiv
Ishockey 4. maj 2018 12:28

En håndfuld spillere på det danske ishockeylandshold må regne med at skulle se fredagens VM-åbningskamp mod Tyskland fra tribunerne i Boxen.

Det danske trænerteam med Jan Karlsson i spidsen har nemlig kun skrevet 21 spillere ind i VM, og det betyder, at fem spillere i udgangspunktet ikke kommer i aktion i første kamp.

Det drejer sig om forwards som Morten Poulsen, Nicolai Meyer og Patrick Bjorkstrand, målmandstalentet George Sørensen, samt backen Matias Lassen.

Der skal tages det forbehold, at man kan skrive nye spillere ind i truppen frem til to timer før hver kamp.

Hvert land må i alt benytte 25 spillere ved VM, så det er langt fra udelukket, at der på et tidspunkt kan blive spilletid til nogle af de fem overskydende spillere i den danske trup.

Der er også plads til yderligere forstærkning fra Nordamerika, hvis nogle af de tilbageværende NHL-danskere ryger ud af slutspillet.

Den foreløbige danske trup til åbningskampen:

Målmænd: Frederik Andersen og Sebastian Dahm.

Backs: Daniel Nielsen, Stefan Lassen, Oliver Lauridsen, Emil Kristensen, Philip Larsen, Jesper Jensen Aabo og Nicholas B. Jensen.

Forwards: Frederik Storm, Mads Christensen, Nicklas Jensen, Oliver Bjorkstrand, Morten Madsen, Julian Jakobsen, Jesper Jensen, Nichlas Hardt, Mathias Bau, Frans Nielsen, Patrick Russell og Peter Regin.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...