Fenerbahce vil have udsat ligakampe efter busskyderi

Efter en udekamp blev Fenerbahces spillertrup udsat for et skudangreb. Ingen blev alvorligt skadet.

Den tyrkiske fodboldklub vil midlertidigt have stoppet alle kampene i landets bedste fodboldrække, mens man efterforsker det skudangreb, som klubbens spillerbus blev udsat for på vej hjem fra en udekamp lørdag.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Vi mener, at ligaen må stoppes, så længe angrebet ikke er opklaret på en måde, som tilfredsstiller Fenerbahce og offentligheden. Blodet flød og fodbolden blev tavs, skriver klubben ifølge NTB.

Klubbens vicepræsident siger, at gerningsmanden prøvede at dræbe spillerne ved at få bussen til at køre galt.

Efter 5-1-sejren over Rizespor i byen Rize i det nordøstlige Tyrkiet var spillertruppen på vej til lufthavnen i Trabzon, før bussen pludselig blev angrebet.

Buschaufføren skal være blevet ramt ved angrebet, men han er angiveligt ikke alvorligt skadet. Ingen spillere eller andre personer blev ramt.

Tyrkiets præsident, Recep Erdogan, er selv tilhænger af Fenerbahce, og præsidenten har anmodet om, at der bliver indledt en grundig efterforskning af episoden.

Selv om Tyrkiet er et fodboldgalt land, hvor det tit går vildt for sig på tribunerne i landets bedste række, er det første gang, at et fodboldhold bliver udsat for et decideret skudangreb, skriver tyrkiske medier.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.