Ferdinand nægter at give hånd til Terry

Queens Park Rangers-spilleren Anton Ferdinand vil ikke give hånd til John Terry og Ashley Cole fra Chelsea.

Ferdinand nægter at give hånd til Terry

Anton Ferdinand ville ikke trykke hånd med John Terry før Queens Park Rangers' Premier League-kamp hjemme mod Chelsea på Loftus Road. Kampen endte skuffende for Chelsea 0-0.

Kort før kick off klokken 16, hvor spillerne traditionelt hilser på hinanden med et håndtryk, gik Anton Ferdinand forbi John Terry uden at give hånd.

Kort efter valgte Ferdinand også at undgå at give hånd til Ashley Cole, som han ellers havde indikeret, at han ville.

I juli blev John Terry frikendt for at have tilsvinet Anton Ferdinand med racistiske gloser under en Premier League mellem de to mandskaber i sidste sæson.

Ashley Cole har været indkaldt som et hovedvidne i retten, hvor han har bakket holdkammeraten John Terry op.

Det er anden gang i træk, at der har været stor debat og opmærksomhed omkring et muligt håndtryk og en forsoning mellem de to spillere.

I foråret valgte det engelske fodboldforbund FA at annullere det traditionelle håndtryk mellem spillerne i kampen mellem Chelsea og Queens Park Rangers.

FA begrundede beslutningen med, at retssagen stadig ikke var afgjort, og klubberne havde indvilget i at droppe håndtrykket til lige netop den kamp.

Sagen mellem Terry og Ferdinand forårsagede indirekte italienske Fabio Capellos afgang som engelsk landstræner tidligere på året.

FA valgte at tage anførerbindet fra Terry uden at rådføre sig med Capello, som ikke var enig i beslutningen og derfor i protest valgte at træde tilbage som landstræner.

Både Ferdinand og Terry spillede hele kampen lørdag eftermiddag og holdt dermed modstandernes angribere fra at score.

Chelsea topper trods pointtabet Premier League med 10 point efter de første fire ligakampe. Manchester United er nummer to med ni point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.