Ferguson roser Laudrup: Swansea er årets hold

Manchester Uniteds manager er det seneste store navn, der hylder Michael Laudrups mandskab.

Ferguson roser Laudrup: Swansea er årets hold

Selv om Michael Laudrups hold Swansea er gået en smule i stå og har tabt tre ud af de sidste fire ligakampe, står konkurrenterne fortsat i kø for hylde de walisiske stormtropper.

Den seneste i rækken af fans er Manchester United-bossen Sir Alex Ferguson, der kalder Swansea for årets hold i Premier League og er fuld af beundring for Laudrups indkøb Michu.

- Swansea har været fremragende. Michu har været en åbenbaring. At købe ham for 2,2 millioner pund (19 millioner kroner, red.) og få 20 mål ud af ham - hvilket røverkøb, siger Alex Ferguson til Manchester Uniteds hjemmeside.

United måtte nøjes med 1-1, da holdet i december besøgte Liberty Stadium, og Ferguson mener, at holdet er blevet bedre under Laudrup.

- Jeg vil ikke sige, at Swansea er en stor overraskelse, men holdet har virkelig løftet sig.

- Det var sidste år et nyoprykket hold, som formåede at overleve i den bedste række. Denne sæson har de hævet sig til et nyt niveau og er blevet et godt midterhold i ligaen.

- De har også vundet Capital One Cuppen, og så spiller de selvfølgelig rigtig god fodbold. Jeg vil sige, det er årets hold, lyder det fra Alex Ferguson.

I sidste uge var det en anden mangeårig Premier League-manager, nemlig Arsenals Arsene Wenger, der havde de rosende ord fremme om de velspillende walisere.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.