Ferguson udpeger syndebuk efter Chelsea-brag

United gav bolden væk ved det tredje mål, som lukkede Chelsea ind i kampen, siger Alex Ferguson

Alex Ferguson udpegede Nani som syndebuk efter nederlaget. Foto: Scanpix

Alex Ferguson udpegede Nani som syndebuk efter nederlaget. Foto: Scanpix

LONDON:Helt frem til de sidste sekunder af den ordinære spilletid lignede Manchester United vinderen af onsdagens Liga Cup-thriller mod Chelsea.

Men så fik Champions League-mestrene straffespark og udlignede til 3-3, og i den forlængede spilletid blev Anders Lindegaard og Co. overmandet på Stamford Bridge i målorgiet, som blev fløjtet af med slutcifrene 5-4 i London-klubbens favør.
Og det huer bestemt ikke United-manager Alex Ferguson, som mener, at Manchester-mandskabet skulle have snøret sækken ved stillingen 3-2.
- Vi gav bolden væk ved det tredje mål, siger skotten til storholdets hjemmeside.
- Vi var i fuld kontrol over kampen på det tidspunkt og spillede rigtig god fodbold. Det eneste, vi skulle gøre, var at fastholde boldbesiddelsen og vente på, at kampen sluttede, tilføjer han.
Men så rodede den portugisiske stjernespiller Nani sig ud i en grim fejlvurdering, der kostede dyrt, lyder det fra Alex Ferguson.
- Nani forsøgte at afdrible en spiller og mistede bolden, og vi endte med at give et straffespark væk, siger den skuffede manager, som dog kalder meget af Uniteds spil for "fantastisk".
- Vores kontraangreb var rigtigt gode, men hvis du er ved at vinde 3-2 i de sidste sekunder af kampen, så skal du holde ud. Vi har kun os selv at skyde skylden på, siger Alex Ferguson.
Onsdagens kamp blev næppe det comeback i United-målet, som Anders Lindegaard havde håbet på. Danskeren lukkede altså fem mål ind og leverede overordnet set en blandet præstation.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.