Feriepengesagen: Om to måneder er det slut

Inden for de næste to måneder er det planen, at feriepengesagerne i fodboldklubberne er afsluttet.

Feriepengesagen: Om to måneder er det slut

Den såkaldte feriepengesag bør være afsluttet inden for de næste to måneder.

Det fortæller Spillerforeningens direktør, Mads Øland, efter Divisionsforeningen og Spillerforeningen mandag mødtes for at drøfte den videre afvikling i sagen.

- Vi har lavet en køreplan, hvor vi forventer at kunne få opgjort og efterbetalt, hvad der måtte være i alle de involverede klubber.

- Vi skal have en dialog med de enkelte klubber nu, og vi er også allerede gået i gang med det efter kendelsen i Brøndby-sagen, siger Mads Øland.

Han henviser til sidste måneds tre prøvesager med de tidligere Brøndby-spillere Martin Ericsson, Thomas Rasmussen og Peter Madsen.

Her afgjorde Fodboldens Voldgiftsret, at Brøndby skal efterbetale trioen sammenlagt fire millioner kroner i feriepenge.

- Efter kendelsen i forbindelse med de tre prøvesager er der også andre klubber, der ved, at de har et større eller mindre problem. Vi håber at have løst problemerne i løbet af de to måneder, siger Mads Øland.

Brøndby står til at miste 23,5 millioner kroner plus renter, da omkring 60 spillere ifølge Spillerforeningen har feriepenge til gode i Brøndby.

Cirka 1500 spillere fra omkring 40 klubber er involveret i sagen, men hvor mange penge, det drejer sig om i de andre klubber, ved Mads Øland endnu ikke.

- Det er op til klubberne at lave de beregninger, der skal laves, så vi kan finde ud af, hvor mange penge, det drejer sig om. Vi vil selvfølgelig hjælpe klubberne i processen, så vi kan få sagerne afsluttet, siger Mads Øland.

Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, er mere ordknap om mødet med Spillerforeningen.

- Vi havde et godt og konstruktivt møde, hvor vi fandt ud af, hvordan vi skal afklare, om der er andre sager end den i Brøndby, siger han.

Spørgsmål: Så du er ikke sikker på, at der er andre sager end den i Brøndby?

- Det er det, vi skal finde ud af. Jeg ved det ikke, lyder det fra Claus Thomsen.

Mads Øland er der ikke i tvivl.

- Jeg kan med sikkerhed sige, at det er der, siger Mads Øland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.