EMNER

Fest for kokken til kyndelmisse

Henrik Mikkelsen har været 20 år på Hotel Postgården i Mariager og skriver historie i et fag med tradition for hele tiden at flytte sig

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Erfaring og arbejdsglæde er Mikkelsens hemmelige krydderi. Foto: Jens Morten

Kokken Henrik Mikkelsen fra Brønderslev har mandag arbejdet 20 år på Hotel Postgården i Mariager, og sætter næsten rekord i et fag, hvor der er tradition for at flytte sig rigtig meget. Kun kokken på kongeskibet Dannebrog har været på den samme arbejdstid i længere tid. Mikkelsen har i alle årene serveret sin berømt wienerschnitzler, som han med succes har serveret for såvel Dronning Margrethe og Prins Henrik som for alle 1200 garanter i Østjyske Bank en gang om året - dog ikke på samme tid. - Det er vel blevet til over 50.000 wienerschnitzler i alt, smiler Henrik Mikkelsen beskedent. Hotellet og kollegerne holder reception for Henrik Mikkelsen mandag 2. februar fra kl. 14-18. Kollegerne har i dagens anledning forberedt en stor overraskelse til Henrik Mikkelsen.