Aalborg

Fest for syge børn

Indlagte børn oplevede Sygehus Nord fra en mere festlig side onsdag

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

SMILfonden holdt fest med tryllekunstner, band og mad til ære for indlagte børn på Sygehus Nord.Foto: Torben Hansen

AALBORG:SMIL-fonden holdt onsdag fest for børn mellem fire og tolv år på Aalborg Universitetshospital Nord. Børnene har det til fælles, at de enten er eller har været indlagt på sygehuset.

Mange af børnene har været syge i lang tid. Forældre og børn var derfor glade for at opleve sygehuset i en mere festlig stemning, end der plejer at være.

Fire år som indlagt

Én af dem er 10-årige Nikolaj. Han har sammen med sin far været igennem en langvarig kamp mod sygdom.

- Nikolaj har været i behandling her i fire år. Det er rart med sådan et arrangement. Det giver noget anderledes i hverdagen, siger Morten Christensen, far til Nikolaj.

Formanden for SMILfonden, Sisse Fisker, har selv haft to børn indlagt på Riget i København. Derfor startede hun sidste år en fond, med formålet at give indlagte børn et smil på læben. SMILfonden blev stiftet i marts sidste år. Fonden har tidligere arrangeret to fester på Riget, en Havnerundfart og løbet Anemoneløbet.

Arrangementet onsdag bød de 30 børn og deres familier på mad, tryllekunster, musik og selvfølgelig - fest.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst