Aalborg

Fest i gaden

Marked og grillparty på Tove Ditlevsens Vej

Benny Schumann tryllebandt publikum ved en tidligere sommermarkedsfest på Tove Ditlevsens Vej. Privatfoto

Benny Schumann tryllebandt publikum ved en tidligere sommermarkedsfest på Tove Ditlevsens Vej. Privatfoto

VEJGAARD:”Toppen af Vejgaard” holder den årlige sommermarkedsfest lørdag 14. juni kl. 13-23.30. Markedet lukker kl. 17, og så starter grillfesten i teltet.

Det hele indledes med faldskærmsspring over pladsen og festtale leveret af Jane Jensen. I løbet af eftermiddagen bydes på ponyridning, rodeotyr, loppeboder, svævebane og snobrød foruden street dance kl. 14 ved House of Dance.

- Festen løber af stablen for fjerde gang i år, og den foregår som altid på plænen ved Tove Ditlevsens Vej. Og det er en fest for alle, pointerer aktivitetskoordinator Helle Brix Frandsen fra Trivselskontoret.

Sommermarkedsfesten arrangeres af en forsamling af beboere på Toppen af Vejgaard, nærmere betegnet beboere på Tove Ditlevsens Vej og ejerforeningen Gartnervænget, som dækker over beboere på Årestrupsvej samt H. C. Andersens Vej.

Disse beboere har samlet sig i et forum, kaldet VAF: Vejgaardtoppens Aktivitets Forum.

- Det hele understøttes af Trivselskontoret, der lever på fjerde og sidste år grundet Landsbyggefondens midler og har skullet levere intern udvikling på Tove Ditlevsens Vej. Det drejer sig om Trivsel og Fællesskab, Beboerdemokrati samt Image og Synlighed, fortæller Helle Brix Frandsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.