Fest og Tour de Moseby

Årets løb bød på mange flotte udklædninger

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

MOSEBY:Knap nok er mange cykelfans stoppet med at se Tour de France, før der atter er et stort cykelløb i Moseby. Det er blevet en fast tradition, at der hver sommer i forbindelse med byfesten i Moseby er et cykelløb.

Løbet har udviklet sig til et flot løb med mange flotte og kreative udklædninger. I år var ingen undtagelse. Selv nogle af nordmændene, som har købt hus i Moseby stillede op under ”Them Halkær”.

Der var stor kreativitet bag den norske udklædning. Ingolf Holme havde fundet en gul T-shirt med påskriften Tour de France, størrelsen var måske lille nok, - men det er tanken der tæller, fortalte han med et stort smil. Hans kone Eva Holme havde lånt sin mands kaptajnjakke, så hun var den fødte leder af cykelløbet.

Der var mødt rigtig mange frem til løbet. Inden løbet var der fælles kaffebord uden for købmandsbutikken. I løbet af ugen har der også været afholdt Børnenes dag på Moseby Stadion. Et arrangement som Borgerforeningen og boldklubben var fælles om.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.