Sindal

Festdag for byens ældste frisørsalon

Gitte Falk kan markere jubilæum i Salon Willy

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Frisør Willy flyttede som den første erhvervsdrivende til Pakhustorvet i november 1989. Gitte Falk overtog salonen efter sin far i januar 2005. Foto: Niels Helver

SINDAL:Fredag 16. november er en festdag for Gitte Falk. Hun kan nemlig fejre, at hendes fars livsværk, salon Frisør Willy, som hun har videreført efter sin far, frisørmester Willy Christensen, har eksisteret i Sindal i 50 år.

Det hele startede i 1962, hvor Sindaldrengen Willy Christensen efter endt læretid hos frisørmester Svend Pedersen i Nørregade 3, besluttede sig til at blive selvstændig. Willy kunne dog ikke umiddelbart åbne en frisørsalon, da han i en alder af 20 år endnu ikke var myndig. Willy måtte derfor søge Kongen om tilladelse til at åbne en salon trods sin unge alder. Heldigvis gav Kongen sin tilladelse, og udstedte et “Kongebrev”, og hermed var vejen banet for, at Willy kunne åbne en frisørsalon i Sindal.
Willy Christensen døde i november 2004, men allerede 1. januar 2005 overtog hans datter, Gitte Falk, frisørsalonen, hvor hun også blev udlært. I 2011 kunne hun fejre sit 25 års jubilæum som frisør i salonen.
Frisør Willy, der løbende er blevet videreudviklet og moderniseret, fremtræder i dag som en meget smuk og velindrettet salon med en dame-, herre- og børneafdeling, hvor der er taget hensyn til alle aldersgrupper.
- Jeg har fem ansatte foruden mig selv, og da vi hele tiden følger udviklingen, er vi i stand til at tilbyde vores kunder alle former for hårpleje lige fra det traditionelle til det super moderne. Desuden holder vi også en række inspirationsaftener for konfirmander og Ladys Nights, hvor vi viser det sidste nye inden for tidens hårmode, fortæller Gitte Falk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.