Hjørring

Festdag med en snert af minder

ÆldreSagen kan stadig samle hundredevis af pensionister til træf i Tolne Skovpavillon

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Med arrangører var der omkring 350 pensionister til endnu en glad dag i Tolne Skov


TOLNE: Seks lokalafdelinger af Ældresagen i Vendsyssel havde søndag samlet omkring 350 pensionister til et fornøjeligt og hyggeligt ældretræf i Tolne Skov- pavillon.
For mange vendelboer i den modne alder har Tolne Skov er særlig betydning.
- Jeg kender stedet godt fra mine unge dage. Der er mange minder derfra, siger Grethe Christiansen efter at have sat sig sammen med en veninde i den nyrestaurerede pavillon.
- Der var også her vores skoleudflugter gik til. Jeg var her mange gange, tilføjer Elna Ludvigsen.
På pladsen nedenfor pavillonen står højskoleforstander Pia Schnoor, Vrå Højskole og deler brochurer med tilbud om pensionistkurser ud.
- Jeg er glad for, at Ældresagen inviterede os med denne gang. Vi har mange tilbud om kurser, og har lavet et specielt tilbud hertil, oplyser hun.
At Vrå Højskole viser ansigtet ved det 8. Tolne Træf, som ÆldreSagen står bag giver en af arrangørerne Benny Risager en forklaring på.
- Sidste år snakkede vi efter træffet om, at vi trængte til at forny det. Vi har gennem 3-4 år haft noget med kunst i forbindelse med træffet. Nu laver vi noget nyt med temaet Lev Livet, som både er noget med velvære, oplevelser og sundhed.
- De seks afdelinger, som laver træffet, skal bagefter evaluere forløbet og se på, om det er noget vi skal fortsætte med.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst