Festen sendt hjem: Politiet lukkede julefrokost

Megen bøvl, ballade og slagsmål fik til sidst betjentene til at få nok

Lysten til at spille op og slås steg proportionalt med promillen hos nogle af deltagerne i julefrokosten i Sindal Hallerne lørdag aften. Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Lysten til at spille op og slås steg proportionalt med promillen hos nogle af deltagerne i julefrokosten i Sindal Hallerne lørdag aften. Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

SINDAL:Den store julefrokost i Sindal Hallerne lørdag aften fik besøg af politiet flere gange i løbet af aftenen. Ordensmagten havde været på stedet et par gange for at dæmpe gemytterne blandt nogle af de omkring 600 gæster til julefrokosten, men uden det store held, selvom de også måtte også bruge peberspray for at få slagsbrødrene under kontrol.

- Dørmændene deroppe kæmpede ellers bravt for at holde ballademagerne nede, men det blev ved med at blusse op, og til sidst fik vi altså nok og lukkede festen, siger vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi.
Thomas Boelt, der er en af arrangørerne af festen, siger, at festen allerede var lukket ned klokken 1.30, så det ikke var politiet, der lukkede festen.
- Festen var slut, lyset var tændt og vi begyndte at rydde op. Det sidste af balladen var udenfor, siger han.
Den store julefrokost er for firmaer og venner, der kommer og fester sammen. Det er en af de måder Sindal Idrætsforening tjener penge til deres børne- og ungdomsaktiviteter.
- Jeg er ikke bange for, at det her giver os et dårligt renomé. Mange mærkede slet ikke noget til det, og der altid et par stykker, der ikke kan finde ud af det, siger Thomas Boelt. Han overvejer, om de inden den næste fest, skal have en snak med politiet om, om de kan samarbejde endnu mere.
Sparkede en betjent
I forbindelse med uroen til julefrokosten blev tre anholdt - den ene af de tre tændte så meget af, da politiet dukkede op, at han endte med at sparke en af betjentene.
Det er en 47-åig mand fra Sindal, og han blev søndag fremstillet i et grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til 9. december.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.