- Fester for det vi er gode til

80 unge samlet til folkefest på Aasen Teater, hvor nye venskaber udvikles

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STERUP:- Vi fester for det vi kan og er gode til. Det fortæller Jeppe Groot, der er én af tovholderne i folkefesten på Aasen Teater. Det er tredje gang, der holdes folkefest i dagene omkring Kristi himmelfartsdag.

Han har sammen med 10-15 andre været med til at forberede folkefesten, der samler ca. 80 unge fra hele landet.

- Vi skal være tidligt ude, for at få bands til at spille. Men det er lykkedes at skaffe et band til hver aften, fortæller han.

Ellers er der masser af workshops. Nogle grupper står for at skaffe mad fra naturens spisekammer.

- Vores område er rigt på mange ting - ramsløg, brændenælder, kjørvel og mange andre ting, fortæller Birthe Rosenfeldt fra Aasen Teater.

Jeppe Groot, der studerer i København, står for en workshop, hvor der laves rislamper.

- Vi laver et skelet i pil, som vi beklæder med kinesisk rispapir, fortæller Jeppe Groot. Jeg har lavet rigtig mange rislamper i blandt andet Afrika, Frankrig og Tyrkiet.

- Det er første gang jeg skal lære andre det, fortæller han. Men det er blevet et stort hit.

Kommunens fritids- og kulturudvalg har bevilget 5.000 kr. til folkefesten og Sønderhaven Gårdmejeri har doneret otte kilo ost.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.