Festivalgæster bliver statister i dansk komikers nye tv-serie

Michael Wulff optager et afsnit af tv-serien "Perfekte steder" på årets Smukfest i Skanderborg.

WULFF Foto: Free/Andreas Omvik/tv2

WULFF Foto: Free/Andreas Omvik/tv2

Midt mellem bøgetræer og berusede mennesker finder skuespillerne Gustav Giese og Sara Hjort Ditlevsen hinanden i et passioneret kys. Mens Rasmus Seebach underholder fra scenen, er det dog det unge par, flere af tilskuerne kigger på.

Rundt om dem står nemlig et filmhold med komikeren Michael Wulff i spidsen som instruktør på tv-serien, de er ved at optage.

Den får om ganske få måneder premiere på TV2 Zulu.

- Jeg skriver og instruerer alle afsnit, fortæller komikeren, der også løfter sløret for, hvad serien handler om.

- Det er en kærlighedshistorie, der skildrer en stormende, lidenskabelig forelskelse mellem to mennesker hen over en sommer, siger han.

For komikeren er det en helt ny boldgade.

- Jeg har jo ellers mest lavet ting, der var sjove og langt ude og provokerende, så det er en udfordring og noget nyt at lave en kærlighedshistorie.

- Som komiker vil ens instinkt ofte være at punktere alle forsøg på at løfte det op til noget episk og unikt, man vil gerne gøre grin med det, så den store udfordring har været at bevare seriøsiteten og alvoren, siger han.

I tre dage har filmholdet befundet sig på festivalen i Skanderborg - de første to dage på campingområdet og til sidst på selve festivalpladsen.

Det har ikke været nemt at jonglere med replikker og holde fokus mellem de glade gæster.

- Det har været fuldstændigt vanvittigt og kaotisk. Men samtidig har det været vanvittigt berigende, for vi har optaget den uden nogen former for afspærringer, så skuespillerne går jo rundt mellem almindelige festivalgæster.

- Det skaber selvfølgelig ind i mellem problemer og kan være svært at kontrollere, men det giver det også en meget autentisk følelse, mener Michael Wulff.

"Perfekte steder" forventes at få premiere til oktober på TV2 Zulu.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.