Festivaløkonomi tegner lovende

Ikke helt udsolgt, men der bruges mange penge i skoven

Lars Aare
Nibe Festival lakker med enden, og økonomien tegner lovende. Foto: Laura Guldhammer
Nibe 2. juli 2016 16:34 - Opdateret 2. juli 2016 20:26

NIBE: Nibe Festival 2016 lakker mod enden, og rent økonomisk ser det ud til at blive en af de bedre af slagsen.

Som bekendt blev partoutbilletterne udsolgt i rekordfart, og også billetterne til Store Volbeat-dag onsdag blev tidligt revet væk. Endagsbilletterne til torsdag og fredag blev ikke solgt helt ud, og midt på eftermiddagen lørdag var der stadig billetter at få ved indgangen.

Det store antal gæster har også brugt mange penge på festivalpladsen. Torsdag lå omsætningen omkring budgettet, og fredag blev der omsat for 4,1 mio. kr., hvilket var 10 procent over det budgetterede. Onsdagens tal er ikke gjort op, da mange handler i boderne ikke blev automatisk registreret på grund af internetproblemer.

Der ér faldet regn under festivalen, men vandet er kommet i yderperioderne - om formiddagen og sent om aftenen - og har derfor ikke påvirket livet på selve festivalpladsen nævneværdigt.

- Vi ved af erfaring, at der kan være uforudsete udgifter forbundet med oprydning og retablering af skoven, så det varer nogle dage, før vi har et økonomisk overblik, men vi er generelt glade og tilfredse, siger festivalformand Thomas Larsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...