Vester Hjermitslev

Festivitas i Lunden

V. Hjermitslev har indledt sommerfesten

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

10-årige Julie Østergaard Sørensen og hendes 8 måneder gamle cockerspaniel Molly. Foto: Allan Mortensen

V. HJERMITSLEV: Seks hektiske dage med sommerfest i Vester Hjermitslev blev tirsdag aften skudt i gang.

De festlige dage i Lunden blev indledt med motionsløb, børnedyrskue og første runde af den såkaldte Vikinge Cup. Sidstnævnte er blevet en tradition i Vester Hjermitslev, hvor det hyggelige kastespil, hvert år tiltrækker mange deltagere.
Tirsdagens udgave var ingen undtagelse. Mens der således blev dystet på træfsikkerhed, så konkurrerede de yngste om at fremvise aftenens sødeste kæledyr.
Ti deltagere var med i dyrskuet, og dommerne måtte gennem en tæt votering, inden afgørelsen blev truffet.
Anne og hendes tre søde kattekillinger løb med førstepladsen, mens Jens Peter og Ingeborg blev nummer to med søskendeparrets hundehvalp Iiza. Endelig løb Ronja med tredjepladsen via et par søde ællinger.
Motionsløbet trak 35 deltagere til Lunden, hvor hurtigste kvinde og mand på de fem kilometer var henholdsvis Bente Mahlisen og Kristian Pedersen. Førstnævnte løb i tiden 27 minutter og 11 sekunder, mens Kristian Pedersen var 20 minutter og 16 sekunder om præstationen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.