Festlig dag i Stormgade

Alabu Bolig kunne for nylig holde rejsegilde på deres store nye bygning i Stormgade, der forventes færdig til næste år. Privatfoto
3. maj 2017 11:33

Rådmand Hans Henrik Henriksen deltog for nylig i rejsegildet på Alabu Boligs 12.200 kvadratmeter store byggeri i Stormgade, som efter planen står klar i marts 2018. Byggeriet er et mix af forskellige boligformer og kommer til at huse 100 ungdomsboliger, 31 familieboliger og 21 ejerboliger i den østlige ende.

Byggeriet opføres i det dejlige Ø-gadekvarter tæt på Østre havn og Aalborg midtby. Med den store variation i beboertyper er der lagt vægt på at skabe plads til liv, oplevelser og familieforøgelse.

I byggeriet kan man som ung starte i en ungdomsbolig og senere flytte videre i samme bebyggelse og ved en familieforøgelse etablere sig i en mere rummelig bolig.

Der bliver anlagt en stor tagterrasse, et vaskeri og et fælleshus på tagetagen på sjette niveau. Fælleshuset på cirka 100 kvadratmeter kommer til at rumme fælles opholdslokaler med køkken, anretterkøkken og garderobe, som kan danne rammen om fælles aktiviteter og oplevelser for beboerne.

HP-byg er totalentreprenør på byggeriet for Alabu Bolig.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...