Festlig Frivillig Fredag

Torvet fyldt synliggjorde det frivillige arbejde

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SÆBY:Det lykkedes fint at synliggøre det frivillige arbejde i Sæby og omegn ved Frivillig Samråds arrangement på torvet i Sæby i fredags, hvor mere end 100 besøgte de frivilliges telt i løbet af eftermiddagen.

21 foreninger, der beskæftiger sig med frivilligt socialt arbejde i Sæby og Omegn havde sat hinanden stævne for at fejre Frivillig Fredag.

På Sæby Torv var der opstillet en stor planche, hvor den gamle Sæby Kommune var skitseret, her var de frivillige foreninger og grupper markeret med navn, placering og antal frivillige.

På bordene i teltet havde foreningerne lagt materiale, der beskrev de frivilliges arbejdsområder, så interesserede havde mulighed for at orientere sig og spørge ind til de enkeltes aktiviteter. De frivillige var flot repræsenteret, så besøgende havde god mulighed for at høre om det frivillige sociale arbejde i Sæby og omegn.

Der var hele eftermiddagen en livlig snak over bordene de forskellige organisationer og besøgende imellem

”Frivillig der hvor du lever”, er årets motto og frivilligheden er forskellig fra forening til forening, men for alle frivillige er lokalsamfundet omdrejningspunktet.

Borgmester Birgit Hansen holdt åbningstalen, hvor hun roste det store engagement de mange foreningers frivillige lægger for dagen til stor gavn for lokalsamfundet.

Ibsens Kapel spillede, og da vejret var slemt, var der trængsel i teltet,

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.