Festlig indvielse af ny cykelsti

På lørdag indvies cykelstien mellem Rørbæk og Nørager

Op til jul fik den sidste strækning af den 3,6 kilometer lange cykelsti asfaltbelægning, nemlig ved Grynderup. Her er der også etableret 12 nye lysmaster placeret i vejkrydset Grynderupvejen og Bratbjergvej. 

Arkivfoto: Martin Damgård

Op til jul fik den sidste strækning af den 3,6 kilometer lange cykelsti asfaltbelægning, nemlig ved Grynderup. Her er der også etableret 12 nye lysmaster placeret i vejkrydset Grynderupvejen og Bratbjergvej. Arkivfoto: Martin Damgård

RØRBÆK/NØRAGER:Tiden er nu kommet til den officielle indvielse at den nye dobbeltrettede cykelsti mellem Rørbæk og Nørager.

Det sker lørdag 22. april om formiddagen med udgangspunkt i parkeringspladsen ved Rørbæk Kirke, det er nemlig her cykelstien begynder Rørbæk.

Bag indvielsen står lokalrådet for Nørager-Rørbæk sammen med Rørbæk Idrætsforening og Rørbæk Kultur- og Borgerforening.

Borgmester Leon Sebbelin (B) og tre repræsentanter for teknik- og miljøudvalget vil være til stede, nemlig formand Morten Lem (S) Jeppe Ugilt (V) og Ole Frederiksen (V).

Formanden vil klippe det røde bånd, og bagefter er idrætsforeningen, kultur- og borgerforeningen og lokalrådet sponsor for gratis hotdogs til alle fra Johnnys Kød samt øl og vand.

Fælles cykeltur til Nørager t/r

Derefter opfordrer arrangørerne alle fremmødte til at pumpe deres cykler og prøve en tur på cykel til Nørager og retur ad den nye cykelsti.

Anlægget af en cykelsti mellem de to byer har lokalt været på ønskesedlen i efterhånden omkring 40 år.

Den nye dobbeltrettede 3560 meter lange cykelsti er anlagt på sydsiden af Grynderupvejen på hele strækningen mellem Rørbæk og Nørager.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.